Kerem Bürsin Antonio Banderas İle Malaga'da Semana Santa Festivaline Katıldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kerem Bürsin, önceki gün İspanya'nın Malaga kentinde Antonio Banderas'ın düzenlediği özel partiye katıldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kerem Bürsin, önceki gün İspanya'nın Malaga kentinde Antonio Banderas'ın düzenlediği özel partiye katıldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kerem Bürsin, önceki gün İspanya'nın Malaga kentinde Antonio Banderas'ın düzenlediği özel partiye katıldı. 

 

Semana Santa Festivaline Banderas ile birlikte katıldı!

 

Kerem Bürsin, Antonio Banderas'la bir kez daha Malaga'da bir araya geldi. Kerem Bürsin, geçen haftalarda gittiği Malaga Film Festivali sırasında Antonio Banderas’ın başrolünde yer aldığı “Company” müzikalini izlemiş ve Banderas Bürsin’le fotoğrafını yayınlayıp yakışıklı oyuncuyu övmüştü. Antonio Banderas’ın Bürsin’i düzenleyeceği özel partiye davet ettiği, ikilinin tekrar bir araya geleceği de gündeme gelmişti. Kerem Bürsin Malaga'daki Semana Santa Festivali'ne katılıp Antonio Banderas ile tekrar buluşmak için İspanya'ya gitti.

 

Özel anları Instagram sayfasından yayınlayan Antonio Banderas Kerem Bürsin ile pozuna "Memleketimin antik geleneklerini seninle paylaşmak bir zevkti Kerem her zaman hoşgeldin" ifadelerini kullananırken Bürsin Banderas'ın paylaşımı için "O zevk bana aitti. Memleketinin bu güzel antik geleneğini deneyimlemek ve seninle paylaşmak beni onurlandırdı" şeklinde yanıtlarken bu mesajlar sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

antonio banderas kerem bursin ile santa mena festivaline katildi