Mert Öcal'dan Survivor 2022 All Star'da Takımların Karışmasıyla İlgili Olay Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da takımların karışması ile ilgili yorumuyla gündem oldu.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da takımların karışması ile ilgili yorumuyla gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da takımların karışması ile ilgili yorumuyla gündem oldu. 

 

Daha kemik kadronun yapacağı çok iş var!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da takımların karışması ile ilgili yorumuyla gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Takımlar karışırsa bu kırmızı takıma yarar, teker teker elenmekten yırtar bır kaç hafta daha kalabılırler. Daha kemik kadronun yapacağı çok iş var… ))" ifadelerini kullanan Öcal sosyal medyada gündem oldu. 

 

mert ocal dan survivor 2022 all star da takimlarin karismasi ile ilgili olay yorum