Kerem Bürsin İle Hafsanur Sancaktutan Kahve Molası Verdiler!

Kanal D'de yayınlanan Ya Çok Seversen dizisiyle ekranlara dönen ünlü oyuncular Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan önceki gün set arasında bir AVM'de alışveriş yaparken objektiflere yansıdılar. 

 

Kanal D'de yayınlanan Ya Çok Seversen dizisiyle ekranlara dönen ünlü oyuncular Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan önceki gün set arasında bir AVM'de alışveriş yaparken objektiflere yansıdılar. Kanal D'de yayınlanan Ya Çok Seversen dizisiyle ekranlara dönen ünlü oyuncular Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan önceki gün set arasında bir AVM'de alışveriş yaparken objektiflere yansıdılar. 

 

Milliyet'te yer alan habere göre; Kanal D'nin ilgiyle izlenen 'Ya Çok Seversen'in başrol oyuncuları Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan, bir AVM'de kameralara yansıdı. Hayranlarından büyük ilgi gören ikili, ayaküstü gazetecilere de selam verdi. Oynadıkları dizide performanslarıyla büyük beğeni toplayan ikili set arasında kahve alırken görüntülendi.

 

"KAHVE ALMAYA GELDİK”

 

Kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Kolay gelsin arkadaşlar. Setten çıkıp kahve almaya geldik. Çalışıyoruz şimdi tekrardan sete doğru gidiyoruz" demekle yetinen ikili, tekrardan setin yolunu tuttu. Kahve alma sırasında kendilerini fark eden hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ikili, fotoğraf çekilme isteklerini geri çevirmeyerek herkesle fotoğraf çekildiler.