Kıbrıs Zafere Doğru Sandy Sümeyra Koç Kimdir?

Kıbrıs Zafere Doğru Sandy Sümeyra Koç kimdir? TMC Film imzalı ilk bölümü 1 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan, Kıbrıs'taki Türklerin mücadelesini anlatan TRT1'in sevilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru'da Sandy karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sümeyra Koç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Sümeyra Koç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Kıbrıs Zafere Doğru Sandy Sümeyra Koç kimdir? TMC Film imzalı ilk bölümü 1 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan, Kıbrıs'taki Türklerin mücadelesini anlatan TRT1'in sevilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru'da Sandy karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sümeyra Koç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Sümeyra Koç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

kibris zafere dogru sandy sumeyra koc kimdir

 

Kıbrıs Zafere Doğru Sandy Sümeyra Koç kimdir?

 

Sümeyra Koç, 27 Şubat 1987'de İstanbul'da doğdu. Lise eğitiminden sonra üniversite sınavına girdi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünü kazandı. Üniversite öğreniminin son yılında öğrenci değişim programları sayesinde Avrupa Üniversitesi'nde eğitim aldı. Sümeyra Koç 27 Şubat 1987 tarihinde İstanbulda doğmuştur.2 tane abisi 1 taneside ablası vardır.Boyu 1.73 kilosuda 60-61 aralığındadır.Üniversite eğitimini İstanbul’da Bulunan Koç Üniversitesi’nde tamamlamıştır.Oyunculuk hayatı için gerekli olan eğitimi ilk başlarda Yurtdışında almış daha sonra ise Türkiye’ye dönerek Sadri Alışık Kültür Merkezin’de oyunculuk koçluğunu görevini başarı ile yerine getirmiştir.Kitap okumayı çok seven oyuncu özellikle Roman türündeki kitapları okumayı seviyor. Dizilerle beraber Reklamlarda da oynamaya başlamış oyuncu özellikle Türkcell reklamlarında oyamıştır.En son oynadığı diziler Kurt Seyit ve Şura ardından ise Kara Kutu adındaki dizidir.Kara Kutu Zeynep karakterini canlandırmıştır. Kara Kutu dizisinin ardından Günebakan dizisinde rol almış olan oyuncu dizide başrol olarak oynamıştır.Trakya’da Şirin bir kasabada çekilmiş bu dizi yayın hayatına iddialı girmiş olsada fazla tutulmamış ve ardından ise final yaparak bir çok dizi gibi bitmiştir.