Kim Kardashian Kendi Markası İçin Kamera Karşısına Geçerken Modelleriyle Yok Artık Dedirtti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Kim Kardashian, önceki gün kendi markası olan SKIM için kamera karşısına geçerken, tanıttığı bikini modelleriyle yok artık dedirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Kim Kardashian, önceki gün kendi markası olan SKIM için kamera karşısına geçerken, tanıttığı bikini modelleriyle yok artık dedirtti. Son dönemde çalkantılı aşk hayatı ve açıklamalarıyla dünyada magazin gündeminde en çok konuşulan isimlerden biri olmayı başaran ünlü TV yıldızı Kim Kardashian, önceki gün kendi markası olan SKIM için kamera karşısına geçerken, tanıttığı bikini modelleriyle yok artık dedirtti.

 

kim kardashian kendi markasi icin kamera karsisina gecti bikini modelleriyle yok artik dedirtti 1

 

Kim Kardashian, kendi markasını tanıtırken oldukça cüretkar. SKIMS V-day koleksiyonunu için ayna karşısında selfie çeken Kim Kardashian neredeyse hiç kumaş içermeyen tanga bikini modelleriyle 'yok artık' dedirtti. Kanye West'in "Kim Kardashian'ın ikinci seks kasetinin çıkmasını ben önledim" sözleriyle gündemde olan ünlü yıldız kendini işine vermiş durumda.

 

kim kardashian kendi markasi icin kamera karsisina gecti bikini modelleriyle yok artik dedirtti 2

 

Boşanmak üzere olduğu kocasının bu iddialarını yalanlayan kim Kardashian kendi markası için modellik yapmayı ihmal etmiyor. Kim Kardashian son olarak SKIMS V-day koleksiyonunu için giyindi. Kim Kardashian, özel bölgelerini örtbas etme işini zar zor yapan çok cüretkar bir SKIMS bikinisiyle poz verdi.

 

kim kardashian kendi markasi icin kamera karsisina gecti bikini modelleriyle yok artik dedirtti 3

 

Neredeyse yok denecek kadar minik olan tanga bikini modelini paylaşan Kim Kardashian herkesi şoke etmeyi yine başardı. Minicik bikini altıyla poz veren Kim Kardashian'a hayranları "Hiç giymeseydin, zaten yok gibi" yorumlarında bulundu.

 

kim kardashian kendi markasi icin kamera karsisina gecti bikini modelleriyle yok artik dedirtti 4

 

Kendini spora verdi!

 

Bir süredir spor hocasıyla gün ağarmadan spora başlayan Kardashian'ın spor hocası Melissa Alcantara "Onun programı çılgın ve benimki de çılgın, bu yüzden sabahın erken saatlerinde gerçekten çalışıyoruz. Antrenmanımızın yüzde 85'i ağırlık çalışması ve diğer 15'i kardiyodan oluşuyor" demişti.

 

 

İşte o modeller;

 

kim kardashian kendi markasi icin kamera karsisina gecti bikini modelleriyle yok artik dedirtti 5

 

kim kardashian kendi markasi icin kamera karsisina gecti bikini modelleriyle yok artik dedirtti 6

 

 

kim kardashian kendi markasi icin kamera karsisina gecti bikini modelleriyle yok artik dedirtti 7



Etiketler: