Kıvanç Tatlıtuğ'un Vergi Davasında Mahkemeden Yeni Karar!

Geçtiğimiz aylarda hakkında "vergi yasasına muhalefet etmek"ten 6 yıldan 10 yıla kadar dava açılan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ için mahkemeden yeni karar geldi. 

 

Geçtiğimiz aylarda hakkında "vergi yasasına muhalefet etmek"ten 6 yıldan 10 yıla kadar dava açılan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ için mahkemeden yeni karar geldi. Son dönemde yer aldığı projelerde gösterdiği performans ve yaptığı açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un halen devam eden "vergi yasasına muhalefet etmek" suçundan açılmış davası devam ederken, mahkeme oyuncuyla ilgili yeni bir karar verdi. 

 

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un, ‘Vergi Usul Kanununa Muhalefet’ suçundan 6 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada mahkeme, oyuncunun mali işlerine bakan babası Erdem Tatlıtuğ’un, bir dahaki celsede tanık sıfatıyla dinlenmesine karar verdi. Kıvanç Tatlıtuğ yaptığı açıklamada “Ama gelir defterime işlememiş. Beraatimi istiyorum” demişti. Dünkü duruşmada Kıvanç’ın avukatları, babası Erdem Tatlıtuğ’un bir sonraki celsede tanık olarak dinlenmesini talep etti.