Kızılcık Şerbeti Metehan Rahimcan Kapkap Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Kızılcık Şerbeti Metehan Rahimcan Kapkap kimdir? Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Metehan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Rahimcan Kapkap ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Rahimcan Kapkap kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Kızılcık Şerbeti Metehan Rahimcan Kapkap kimdir? Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Mete karakterine hayat veren ünlü oyuncu Rahimcan Kapkap ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Rahimcan Kapkap kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

kizilcik serbeti metehan rahimcan kapkap kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Kızılcık Şerbeti Metehan Rahimcan Kapkap kimdir?

 

Rahimcan Kapkap kimdir? Rahimcan Kapkap 1998 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 24 yaşında olan oyuncu yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nde sürdürmektedir. Daha önce Elkızı dizisinde rol almıştır. Instagram’da rahimcankapkap ismiyle paylaşımlarına devam eden oyuncu Rahimcan Kapkap’ın bu mecrada 26.8K takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine Eyi İletişim çatısı altında devam etmektedir.