Koç Holding'in Hazırladığı 10 Kasım Atatürk Videosu Gündem Oldu!

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 84'üncü yılında minnetle anılmaya devam ederken, Türkiye'nin köklü şirketlerinden Koç Holding'in hazırladığı 10 Kasım Atatürk videosu gündeme bomba gibi düştü. 

 

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 84'üncü yılında minnetle anılmaya devam ederken, Türkiye'nin köklü şirketlerinden Koç Holding'in hazırladığı 10 Kasım Atatürk videosu gündeme bomba gibi düştü. Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 84'üncü yılında minnetle anılmaya devam ederken, Türkiye'nin köklü şirketlerinden Koç Holding'in hazırladığı 10 Kasım Atatürk videosu gündeme bomba gibi düştü. 

 

koc holding ten gundem olan 10 kasim videosu

 

Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 84. yıl dönümünde tüm dünyada anılıyor. Koç Grubu bu yıl da Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü için çok konuşulacak bir '10 Kasım' videosu hazırladı. Videoda zorluklarla mücadele ettiği görülen küçük bir çocuk görülüyor... 

 

koc holding ten gundem olan 10 kasim videosu

 

"Bu hayatta her şey başına gelebilir. Çaresiz durumların olur. Yanlız kalırsın. Sevdiklerini  kaybedersin hatta en yakınını... Doğup büyüdüğün evi. Yeri... Belki de bir daha hiç göremezsin. Yine de yılmazsın. Sahip oldukların için inandıkların için, hayallerin için savaşırsın. Düşersin. Yine de ayağa kalkar her şeyin üstüne gidersin. Çünkü sadece umudunu kaybedersen yenilirsin. Olur da birgün umudunu kaybedecek olursan düşün. Onu düşün." sözlerinin ardından beliren Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafı duygulandırdı. Video sosyal medyada "#UmudumuzSonsuz" hastegiyle paylaşıldı.



Etiketler: