Konuşanlar'da Rus Kadın Hikayesi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Hasan Can Kaya'nın fenomen programı Konuşanlar Exxen'de yayınlanmaya devam ederken, son bölümde anlatılan Rus kadın hikayesi sosyal medyada gündem oldu. 

 

Hasan Can Kaya'nın fenomen programı Konuşanlar Exxen'de yayınlanmaya devam ederken, son bölümde anlatılan Rus kadın hikayesi sosyal medyada gündem oldu. Hasan Can Kaya'nın fenomen programı Konuşanlar Exxen'de yayınlanmaya devam ederken, son bölümde anlatılan Rus kadın hikayesi sosyal medyada gündem oldu. 

 

Konuşanlar 102. bölüm tanıtımı yayınlandı. Hasan Can Kaya'nın fırtınalar estirdiği programa katılanlar da komik hikâyeleriyle yine gündem oldu. Konuşanlar yeni bölümde neler oluyor? Konuşanlar Hasan Can Kaya son bölümde hangi hikayeler bulunuyor? İşte detaylar…

 

Mynet’in haberine göre, Konuşanlar yine gündem oldu. Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programının son bölümü fragmanı yayınlandı.

 

konusanlar da rus kadin hikayesi gundem oldu

 

Hasan Can Kaya Konuşanlarda hangi hikayeler anlatıldı

 

Hasan Can Kaya'ya konuk olan seyirciler yine bomba hikâyeler anlattı. Son bölüme katılan genç bir kadın bir barda Rus bir kadına yardım etmek için sohbet ettiğini anlattı. Kadın konuk konuşmasında "Kadın bir anda beni öpmeye başladı" deyince Hasan Can Kaya ise "Sen nasıl yardım etmeye başladın ki? İttin mi peki?" dedi. Genç kadın bunun üzerine "Hayır kalbi kırılmasın diye yardımcı olmak istedim" deyince stüdyo gülmekten yıkıldı. Hasan Can Kaya ise "Mükemmelsin ya inanılmaz iyi bir insansın bizi çok güzel temsin etmişsin" diyerek dalga geçti.



Etiketler: