Koronavirüse Yakalanan Deniz Akkaya Sağlık Durumu İle İlgili Açıklama Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda koronavirüs hastalığıyla ilgili konuşurken, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda koronavirüs hastalığıyla ilgili konuşurken, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda koronavirüs hastalığıyla ilgili konuşurken, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 

 

Instagram sayfasından yaptığı açıklamada koronavirüs hastalığıyla ilgili "Zorlu bir süreçten sessizce geçtik...tum dostlarıma ve merak edenlere gönülden teşekkürler Amerikan Hastanesinde çok iyi bakılıyorum, son dönemeçteyiz Ateş kemik ağrısı yok, öksürük yok denecek kadar azaldı. Simdi oksijen kontrolünü düzene sokuyoruz. Sakince geldiğim gibi sakince hastaneden çıkacağım güne çok az kaldı. Bu süreçte telefonda az konuşarak ve dijital detoks yapmaktayım. Göz açıp kapayana kadar iyi olacağım keza çok iyiye hızlıca gittik iciniz rahat olsun" ifadelerini kullanan ünlü manken sağlık durumu hakkında konuştu. 

 

İşte o paylaşım;

 

deniz akkaya koronavirus saglik durumu