Küçük İbo Öldü Haberlerine İsyan Etti! Ben Daha Ölmedim!

90'lı yıllara damga vuran sesiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan şarkıcı Küçük İbo, sosyal medyada hakkında yapılan öldü haberlerine isyan ederken, açıklama yaptı. 

 

90'lı yıllara damga vuran sesiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan şarkıcı Küçük İbo, sosyal medyada hakkında yapılan öldü haberlerine isyan ederken, açıklama yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran şarkıcı Küçük İbo, sosyal medyada hakkında yapılan öldü haberlerine isyan ederken, açıklama yaptı.

 

90'lar küçük şarkıcılar furyasının önemli simalarından küçük İbo hakkında çıkan öldü haberlerine veryansın etti. Turp gibi olan küçük İbo ölmeden cenaze namazını kıldıran ve hakkında iki de bir öldü haberi yapanlara teessüf etti. Büyüdükten sonra şarkıcılık kariyerinde doğru adımlar atamadığını bildiren küçük İbo tatlıcı dükkanı açıp eğitimine yönelmiş. Mühendislik eğitimi alan küçük İbo öldü haberlerinden önce de Einstein'ın annesine benzediği haberleriyle gündem olmuş. Hatta bu konuda Ekşi sözlükten İnci sözlüğe kadar pek çok sözlüğe de başlık açtırmıştı.

 

kucuk ibo hakkinda yapilan oldu haberlerine isyan etti



Etiketler: