Kulüp İkinci Kısmıyla Geri Dönerken Gözyaşları Sel Oldu!

Netflix'in son dönemde yayınladığı yerli yapımlar içinde en çok konuşulanlarından ve izlenenlerden biri olan Kulüp dizisi ikinci kısmıyla dün ekranlara geri dönerken, yayınlanan bölümlerde göz yaşları sel oldu. 

 

Netflix'in son dönemde yayınladığı yerli yapımlar içinde en çok konuşulanlarından ve izlenenlerden biri olan Kulüp dizisi ikinci kısmıyla dün ekranlara geri dönerken, yayınlanan bölümlerde göz yaşları sel oldu. Son dönemde yayınlanan yerli yapımlar içinde gerek yurt içinde gerek yurt dışında en çok konuşulan orjinal içeriklerden biri olan Kulüp dizisi ikinci kısmıyla dün ekranlara geri dönerken, yayınlanan bölümlerde göz yaşları sel oldu.  

 

kulup ikinci kisimla donerken goz yaslari sel oldu

 

Merakla beklenen ikinci kısım yayınlandı! 

 

Netflix'in son dönemde yayınladığı yerli yapımlar içinde en çok konuşulanlarından ve izlenenlerden biri olan Kulüp dizisi ikinci kısmıyla dün ekranlara geri dönerken, yayınlanan bölümlerde göz yaşları sel oldu. Kulüp dizisinin merakla beklenen ikinci kısmı dün itibariyle Netflix platformunda yayınlanmaya başlarken, dizide yaşanan acıklı sahneler izleyenlerin göz yaşlarına hakim olamamalarına neden oldu.