Kuruluş Osman Pehlivan Derviş Alp Serkan Tatar Kimdir?

Kuruluş Osman Pehlivan Derviş Alp Serkan Tatar kimdir? Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da Pehlivan Derviş Alp karakterini canlandıran ünlü oyuncu Serkan Tatar hakkındaki bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Serkan Tatar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Kuruluş Osman Pehlivan Derviş Alp Serkan Tatar kimdir? Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da Pehlivan Derviş Alp karakterini canlandıran ünlü oyuncu Serkan Tatar hakkındaki bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Serkan Tatar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

kurulus osman pehlivan dervis alp serkan tatar kimdir

 

Kuruluş Osman Pehlivan Derviş Alp Serkan Tatar kimdir?

 

Serkan Tatar, Kars doğumlu ve Aslan burcu olup, Milli Sporcu, Millİ Boks Antrenörü ve Oyuncudur. Deli Yürek, Deli Osmanlı ve Kuruluş Osman gibi dizilerde rol almıştır. Spor, Edebiyat, Doğa, Felsefe gibi konulara ilgili duymaktadır. Bunun dışında gazetecilikle de uğraşan ünlü oyuncunun birçok röportajı bulunmaktadır.