Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Yıldızlarından Nilsu Berfin Aktaş Sesiyle Büyüledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, sosyal medyada takipçilerinden gelen soruları yanıtlarken, oyunculuğunun ardından sesiyle de hayranlarını büyülemeyi başardı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, sosyal medyada takipçilerinden gelen soruları yanıtlarken, oyunculuğunun ardından sesiyle de hayranlarını büyülemeyi başardı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Show TV'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başarılı oyuncularından Nilsu Berfin Aktaş, sosyal medyada takipçilerinden gelen soruları yanıtlarken, oyunculuğunun ardından sesiyle de hayranlarını büyülemeyi başardı.

 

Kuzey Yıldızı dizisinin genç ve yetenekli oyuncusu Nilsu Berfin Aktaş, sosyal medya kullanıcılarından gelen soruları yanıtladı. Bir hayranının şarkı isteğini kırmayan güzel oyuncu, Sezen Aksu'nun Kaçın Kurası şarkısını söyledi. Aktaş, başarılı oyunculuğu ve güzelliği kadar sesiyle de dikkat çekti.

 

İşte o video;