Kylian Mbappe İçin Çılgın Transfer Teklifi! 1 Milyar Dolar! Rekor Kırılacak Mı?

Paris Saint Germain'in Fransız futbolcusu Kylian Mbappe için Al Hilal kulübü çılgın bir transfer teklifinde bulunurken senelik 700 milyon euro teklif etti. 

 

Paris Saint Germain'in Fransız futbolcusu Kylian Mbappe için Al Hilal kulübü çılgın bir transfer teklifinde bulunurken senelik 700 milyon euro teklif etti. Paris Saint Germain'in Fransız futbolcusu Kylian Mbappe için Al Hilal kulübü çılgın bir transfer teklifinde bulunurken senelik 700 milyon euro teklif etti. 

 

NTV'de yer alan habere göre, Futbol tarihinin transfer rekoru, Kylian Mbappe için kırılabilir. Paris Saint Germain, Suudi Arabistan'dan 300 milyon euroluk teklif aldı. Al Hilal'in Fransız futbolcuya da yıllık 700 milyon euroluk teklif yapacağı iddia edildi. Futbol tarihinin transfer rekoru, Kylian Mbappe ile kırılabilir. Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Fransız yıldız için Paris Saint Germain'e 300 milyon euro ödemeye hazır. İddia, spor haberciliğinin prestijli markalarından hem The Athletic'te, hem de L'Equipe'te çıktı. Buna göre Fransız devi, Al Hilal'e Mbappe ile transfer görüşmelerine başlaması için izin verdi. Suudi ekibinin, Fransız futbolcuya da yıllık 700 milyon euroluk teklif yapacağı iddia edildi. 24 yaşındaki yıldız futbolcunun Paris Saint Germain'deki sözleşmesi haziran 2024'te tamamlanacak.  Mbappe'nin Real Madrid'e bonservis bedelsiz gitmek istediği biliniyor. Fransız futbolcuyla bir diğer İspanyol devi Barcelona da yakından ilgileniyor. Ancak astronomik ücretler, transferin rotasını değiştirebilir. Mevcut transfer rekoru, Paris Saint Germain'e ait.  Fransız ekibi, Neymar için Barcelona'ya 222 milyon euro ödemişti. Mevcut kontrat rekoru ise yıllık 200 milyon euro ile Cristiano Ronaldo'ya ait.