Kylian Mbappe Ve Real Madrid! Yılın Transferi Gerçekleşecek Mi? İşte Detaylar!

PSG'nin dünyaca ünlü yıldızı Kylian Mbappe ile Real Madrid flörtü devam ederken konuyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Peki yılın transferi gerçekleşecek mi? İşte detaylar..

 

PSG'nin dünyaca ünlü yıldızı Kylian Mbappe ile Real Madrid flörtü devam ederken konuyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Peki yılın transferi gerçekleşecek mi? İşte detaylar..

 

Paris Saint-Germain'de (PSG) mutsuz olan ve Real Madrid'e transfer olmak isteyen Kylian Mbappe, ayrılık fitilini ateşledi. Paris Saint-Germain'de (PSG) Kylian Mbappe krizi büyüyor. Takımında mutsuz olduğu sıkça dile getirilen Fransız yıldız, ayrılık ateşini resmen yaktı. Geçtiğimiz sezon başında astronomik bir bedel karşılığında PSG ile sözleşmesini 2025 yılına kadar uzatan 24 yaşındaki futbolcu, 2+1 yıllık kontratındaki opsiyon hakkını kullanmayacağını kulübe iletti.

 

L'Equipe'in haberine göre; PSG ise bu hamle sonrası önümüzdeki yıl yıldız isimden bonservis kazanmak için Mbappe'yi satma kararı aldı. Uzun süredir Mbappe'yle ilgilenen Real Madrid'in ise bu gelişme sonrası Fransız kulübüne astronomik bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi. PSG, 2022 yılında Mbappe'nin sözleşmesini yıllık 100 milyon euro maaş+300 milyon euroya yakın imza parası karşılığında uzatmıştı. Real Madrid'de oynamak istediğini her fırsatta dile getiren Mbappe, bu sezon 43 maçta 41 gol ve 10 asistle takımının lig şampiyonluğuna katkı sağlamıştı. Real Madrid Başkanı Florentino Perez de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Mbappe transferinin sinyallerini vermişti. Perez, PSG'de forma giyen Fransız yıldızı kadrolarına katacaklarını açıklamıştı.

 

İspanyol devinin başkanının, bir taraftarın "Kylian Mbappe'yi transfer edecek misiniz?" sorusuna "Evet imzalayacağız, ancak bu sene değil" şeklinde yanıt vermesi dikkat çekerken, yaşanan son gelişmelerin ardından Mbappe'nin bu yaz Real Madrid'e transfer olması bekleniyor.