Laz Kızı İsimli TikTok Kullanıcısı Geri Döndü! Açtığı Canlı Yayında Paraya Para Demedi!

TikTok'ta yayın yapan Laz Kızı isimli kullanıcı gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra TikTok'a geri dönerken açtığı canlı yayında yine paraya para demedi. 

 

TikTok'ta yayın yapan Laz Kızı isimli kullanıcı gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra TikTok'a geri dönerken açtığı canlı yayında yine paraya para demedi. 

 

Teknolojioku'nun haberine göre; Laz Kızı kullanıcı ismiyle yaptığı TikTok yayını sonrasında Türkiye'nin gündemine oturan G.D. gözaltına alınmıştı. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan kadının yeni yayını ortaya çıktı. TikTok platformunda "Laz Kızı" kullanıcı adıyla bilinen ve göğüslerini ön plana çıkarttığı bir yayın sonrasında gözaltına alınan G.D., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra bir kez daha dikkat çekmeyi başardı. TikTok üzerinden yaptığı yayınlarla tepki toplayan kullanıcı, bu sefer de kocasının kendisine masaj yaptığı bir video paylaşarak izleyicilerinden hediyeler ve para toplamaya devam etti.

 

Daha önceki müstehcen yayını nedeniyle 100.000 TL gibi yüksek bir meblağ kazanan G.D., TikTok üzerinden yapılan canlı yayınlardan elde ettiği gelirle dikkat çekmişti. Bu durum, sosyal medya platformlarında tartışma yaratmış ve kullanıcının gözaltına alınmasına sebep olmuştu.

 

Laz Kızı geri döndü! Yeni TikTok yayınında yine paraya para demedi!

 

G.D.'nin serbest bırakılmasının ardından benzer içeriklere devam etmesi, platform üzerindeki izleyici kitlesiyle etkileşimini sürdürmesi sosyal medyada farklı görüşlere neden oldu. Bazı kullanıcılar, G.D.'nin bu tarz içeriklerle para kazanmasını eleştirirken, diğerleri özellikle de TikTok'ta dolaşan çocukların böyle videolara denk gelmesinden endişe ediyor. Sırf bu yayın yüzünden bildiğiniz gibi TikTok Türkiye sorumlusu TBMM'ye çağırıldı. Konuyla ilgili çeşitli sunumlar yapan TikTok Türkiye ve Avrasya sorumlusu Emir Gelen, kamuoyuna da izahat vermek zorunda kalmıştı. Bundan sonraki süreçte TikTok'un bu tarz içeriklere izin vermemesi, platformun geleceği açısından büyük bir önem arz ediyor.