Lerzan Mutlu'dan Demet Akalın'a Zehir Zemberek Sözler! Komik Oluyor!

Lerzan Mutlu Demet Akalın'a neler söyledi? Lerzan Mutlu Demet Akalın için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve şarkıcı Lerzan Mutlu, Demet Akalın'ın önceki gün Gülşah Saraçoğlu ile ilgili söylediği sözler üzerine zehir zemberek açıklamalar yaptı. Peki Lerzan Mutlu Demet Akalın için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Lerzan Mutlu Demet Akalın'a neler söyledi? Lerzan Mutlu Demet Akalın için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve şarkıcı Lerzan Mutlu, Demet Akalın'ın önceki gün Gülşah Saraçoğlu ile ilgili söylediği sözler üzerine zehir zemberek açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve şarkıcı Lerzan Mutlu, Demet Akalın'ın önceki gün Gülşah Saraçoğlu ile ilgili söylediği sözler üzerine zehir zemberek açıklamalar yaptı. Peki Lerzan Mutlu Demet Akalın için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

lerzan mutlu dan demet akalin a zehir zemberek aciklamalar 1

 

Lerzan Mutlu Demet Akalın için neler söyledi?

 

Lerzan Mutlu Demet Akalın'ın "Aleyna'ya laf söylediğim zaman bile insanlar yanlış anlıyor. Ama gerçekten çok ufak yaşı. O kabul etmiyordur ama bir abla olarak onu da uyarıyorum" sözleri için yorumda bulunurken "Sana kaldı herkesi uyarmak! Sen insanların asla iyiliğini falan istemiyorsun! O anda işine nasıl gelirse! Gündemde nasıl kalırsan o taraftasın! Tek yaptığın insanların arasını bozmak! Ya bende senin yaptığın gibi dedikodusunu yaptığın insanları uyarırsam etrafında dostun kalmaz! Hayır böyle konuşuyorsun bilmesem inanacağım ulan söylemediğim şeyi söylemiş gibi insanlara söyleyip beni küstürdün iyiyim diye takılma senin gerçeğini bilene komik oluyor!" ifadelerini kullandı. 

 

 

lerzan mutlu dan demet akalin a zehir zemberek aciklamalar 2

 

 

lerzan mutlu dan demet akalin a zehir zemberek aciklamalar 3