Lionel Messi Amerika Kariyerine De Muhteşem Başladı! Son Dakikada Enfes Gol!

Arjantinli dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi Amerika FC Miami takımına transfer olduktan sonra çıktığı ilk maçta yedeklerden başlayıp oyuna sonradan girerken son saniyede attığı enfes gol ile Amerika kariyerine harika bir başlangıç yaptı. 

 

Arjantinli dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi Amerika FC Miami takımına transfer olduktan sonra çıktığı ilk maçta yedeklerden başlayıp oyuna sonradan girerken son saniyede attığı enfes gol ile Amerika kariyerine harika bir başlangıç yaptı. Arjantinli dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi Amerika FC Miami takımına transfer olduktan sonra çıktığı ilk maçta yedeklerden başlayıp oyuna sonradan girerken son saniyede attığı enfes gol ile Amerika kariyerine harika bir başlangıç yaptı. 

 

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre; Futbolun sihirbazı Lionel Messi, ABD kariyerine de enfes bir başlangıç yaptı. Messi, Inter Miami'deki ilk maçına yedekte başlayıp son dakikada enfes bir gol attı. 7 kez Ballon d’Or kazanan Lionel Messi, David Beckham’ın da sahipleri arasında yer aldığı ABD ekibi Inter Miami kariyerine rüya gibi başladı. NBA efsanesi LeBron James, kadınlar tenisinin unutulmazlarından Serena Williams ve birçok dünya yıldızının tribünde yer aldığı maçta Inter Miami, Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) tarafından düzenlenen 2023 Ligler Kupası’nda Cruz Azul’u 2-1 mağlup etti. 54. dakikada Barcelona’dan da takım arkadaşı olan Busquets ile birlikte oyuna giren Messi, 90+4’te yayın hemen gerisinden sol ayağıyla kullandığı enfes serbest vuruşla topu filelere göndererek Inter Miami’yi galibiyete taşıdı. MLS’in resmi Twitter hesabı, Messi’nin golünü “Lionel Andres Messi, insan değil” notuyla paylaşırken video 5 saatin sonunda 12 milyon kez görüntülenme elde etti.

 

MESSI: BÖYLE BİR ZAFERLE BAŞLAMAYI…

 

Maçın ardından duygularını dile getiren Messi, “Böyle bir zaferle başlamayı hedefliyorduk ve taraftarımıza bunu gösterdik. Bu tür organizasyonlara, maçın sonuna kadar beklemek zorunda kalsak da galibiyetle başlamak çok önemlidir. Bunun için çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.