Mahkum Dizisiyle İlgili FOX TV'den Şoke Eden Karar!

FOX TV Mahkum dizisi için ne karar aldı? Perşembe akşamlarına damga vuran MF Yapım imzalı Mahkum dizisiyle ilgili FOX TV yönetiminin aldığı karar sosyal medyada şok etkisi yarattı. Peki FOX TV Mahkum dizisi için ne karar aldı? Cevaplar haberimizde..

 

FOX TV Mahkum dizisi için ne karar aldı? Perşembe akşamlarına damga vuran MF Yapım imzalı Mahkum dizisiyle ilgili FOX TV yönetiminin aldığı karar sosyal medyada şok etkisi yarattı. Son dönemde yayınlandığı Perşem akşamlarına geniş oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla damga vuran MF Yapım imzalı Mahkum dizisiyle ilgili FOX TV yönetiminin aldığı karar sosyal medyada şok etkisi yarattı. Peki FOX TV Mahkum dizisi için ne karar aldı? Cevaplar haberimizde..

 

mahkum dizisiyle ilgili fox tv nin karari sok etkisi yaratti 1

 

FOX TV Mahkum dizisi için ne karar aldı?

 

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ve Seray Kaya'nın başrollerde yer aldığı Mahkum'la ilgili Fox TV'den herkesi şaşırtan bir karar geldi. 2022 yılı ile birlikte sevilen diziler ekrana ara verdi. Sevilen yapımların ekranlara dönüş tarihiyle de 2 haftadır belirsizlik var.

 

mahkum dizisiyle ilgili fox tv nin karari sok etkisi yaratti 2

 

Bunun temelinde hem koronavirüs nedeniyle setlerde yaşanan sorunlar hem de Ocak ayının ilk iki haftasında düşük olan reklam gelirleri bulunuyor. Mahkum dizisinin de yeni bölümünün gelecek hafta yayınlanması bekleniyordu ancak Fox TV'den iddialı yapımla ilgili dizi hayranlarını şok eden bir adım geldi.

 

mahkum dizisiyle ilgili fox tv nin karari sok etkisi yaratti 3

 

TRT 1’in dizileri Kıbrıs Zafere Doğru, Gönül Dağı ve Masumlar Apartmanı, Star TV’de ekrana gelen Kaderimin Oyunu, Show TV’deki Üç Kuruş, Aziz, Güldür Güldür Show, Kanal D’nin dizileri Sadakatsiz, Camdaki Kız ve Arka Sokaklar, Fox’un dizileri Mahkum, Elkızı, Aşk Mantık İntikam ve Yasak Elma ile TV8’in dizisi Kırmızı Oda dizileri için 2 haftalık ara verildi.

 

mahkum dizisiyle ilgili fox tv nin karari sok etkisi yaratti 4

 

Ancak Fox Tv’den Mahkum’la ilgili dizi hayranlarını şok eden bir adım geldi. Mahkum dizisinin de yeni bölümünün gelecek hafta yayınlanması bekleniyordu. Fox TV’den de bugüne kadar net bir duyuru gelmemişti. Ancak dizinin yeniden yayınlanan 5. bölüm fragmanı, 13 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’da yeni bölümün yayınlanacağını ilan etmiş oldu.

 

mahkum dizisiyle ilgili fox tv nin karari sok etkisi yaratti 5

 

Dizi hayranları, Fox TV’nin sürpriz kararı nedeniyle şoke oldu. Mahkum dizisinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu başrollerde yer alıyor.  Mahkum, son bölümüyle Camdaki Kız gibi iddialı rakiplerini geride bırakarak perşembe akşamının birincisi oldu. Mahkum, artık birinciliğin en güçlü adayı konumunda.

 

mahkum dizisiyle ilgili fox tv nin karari sok etkisi yaratti 6

 



Etiketler: