Martha Steward Acun'u Yakaladı!

Sporun her dalına olan ilgisiyle geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, dün gerçekleşen Super Bowl LIV'i yerinde izlemek üzere Amerika'ya giderken, bu geziye sevgilisi Çağla Altunkaya ile birlikte çıktığı ünlü sunucu Martha Steward'ın Instagram paylaşımıyla ortaya çıktı. 

 

Sporun her dalına olan ilgisiyle geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, dün gerçekleşen Super Bowl LIV'i yerinde izlemek üzere Amerika'ya giderken, bu geziye sevgilisi Çağla Altunkaya ile birlikte çıktığı ünlü sunucu Martha Steward'ın Instagram paylaşımıyla ortaya çıktı. Ünlü medya patronunun Çağla Altunkaya ile aşk yaşadığının iddia edilmesiyle başlayan tartışma ünlü yemek programı sunucusu Martha Steward'ın paylaşımıyla belgelenmiş oldu. 

 

Geçtiğimiz yıl Dominik'te ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın kullandığı motorsiklet arkasında oturuken de görüntülenen Çağla Altunkaya, bu kez sevgilisi Ilıcalı ile başbaşa SuperBowl LIV'i izlemeye gitti. Martha Steward'ın arkadaşlarıyla yaptığı selfie'de arka planda sevgilisiyle başbaşa oturduğu gözüken Ilıcalı bu haliyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte Steward'ın o paylaşımı; 

 

 

Not: Fotoğraf Martha Steward'ın Instagram sayfasından alınmıştır.