Mason Greenwood'un Yeni Takımı Belli Oldu! İmzayı Attı!

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen adı tecavüz ve şiddet olaylarına karışan 21 yaşındaki ünlü futbolcu Mason Greenwood'un yeni adresi belli oldu. 

 

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen adı tecavüz ve şiddet olaylarına karışan 21 yaşındaki ünlü futbolcu Mason Greenwood'un yeni adresi belli oldu. Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen adı tecavüz ve şiddet olaylarına karışan 21 yaşındaki ünlü futbolcu Mason Greenwood'un yeni adresi belli oldu. 

 

Getafe ile anlaştı!

 

NTVSpor'da yer alan habere göre, Beşiktaş'ın da transfer gündeminde olduğu iddia edilen Manchester United'ın genç futbolcusu Mason Greenwood, 1 yıllığına İspanya'nın Getafe takımına kiralık olarak imza attı. Transferde adı Beşiktaş'la da anılan Manchester United'ın sağ kanat oyuncusu Mason Greenwood, Getafe'ye kiralandı. İspanyol kulübünden yapılan açıklamada "Getafe, Mason Greenwood'un bir sezonluk kiralanması için Manchester United ile anlaşmaya vardı" ifadeleri kullanıldı. Manchester'ın altyapısında yetişen 21 yaşındaki futbolcunun, İngiliz kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.