Masterchef 2023 All Star'da Ortam Gerildi! 'Tabağım Geçiyorsa Gerisi Umrumda Değil'!

TV8'de yayınlanan Masterchef 2023 All Star tüm hızıyla devam ederken dün akşam yayınlanan bölümde stüdyoda ortam gerildi. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef 2023 All Star tüm hızıyla devam ederken dün akşam yayınlanan bölümde stüdyoda ortam gerildi. TV8'de yayınlanan Masterchef 2023 All Star tüm hızıyla devam ederken dün akşam yayınlanan bölümde stüdyoda ortam gerildi. 

 

masterchef 2023 all star da ortam gerildi tabagim geciyorsa gerisi umrumda degil

 

Ortam gerildi!

 

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu, Cemre ve Dilara arasında çıkan tartışmada sarf edilen bir söz üzerine araya girdi: "O zaman çıkar iki kişiyi dışarı.” MasterChef jürileri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yarışmacılardan Karadeniz mutfağından tarifler yapmalarını istedi.

 

masterchef 2023 all star da ortam gerildi tabagim geciyorsa gerisi umrumda degil

 

Haftaya galibiyet ile başlamak isteyen 2 takım mücadele etti. Dokunulmazlığı kazanan mavi takım oldu. Bireysel dokunulmazlık mücadelesi veren kırmızı takım yarışmacılarından kazanan ise Azize oldu. Gecenin 1. eleme adayı Hasan, 2. eleme adayı Cemre olurken oyunlar, yarışmacılar arasında yaşanan gerilimin gölgesinde kaldı. Mehmet Şef, Cemre'nin bundan sonra kimseye yardım etmeme kararı aldığını anımsattı. Dilara bunun üzerine "Bu kişiyle alakalı değil. Tabak kaybetmiş olmakla alakalı. Takım bu yüzden kaybetti" dedi. Cemre, Dilara'ınn sözleri üzerine "Gerek yok. Tabağım geçiyorsa, takımın kaybetmesi benim hiç umurumda değil" diye yanıt verdi. Ortam bir anda gerilirken kırmızı takım yarışmacıları sözlü tartışmaya girdi. Yemekleri dağıtırken Cemre ile beraber yaptıklarını belirten Kerem, iki yemeği birden aldıklarını belirtip yemeğe fazla insanın eli ve gözü değdiği zaman sorun yaşandığını ifade etti. Somer Şef bunun üzerine dayanamayıp "E çıkar o zaman iki kişiyi dışarı" dedi.