Masterchef Alican Sabunsoy'un Sevgilisi İle Tatil Pozları Gündem Oldu!

TV8'de yayınlanan Masterchef 2023 All Star yarışmasının yeni yarışmacılarından Alican Sabunsoy'un sevgilisi ile tatil pozları sosyal medyada gündem oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef 2023 All Star yarışmasının yeni yarışmacılarından Alican Sabunsoy'un sevgilisi ile tatil pozları sosyal medyada gündem oldu. TV8'de yayınlanan Masterchef 2023 All Star yarışmasının yeni yarışmacılarından Alican Sabunsoy'un sevgilisi ile tatil pozları sosyal medyada gündem oldu. 

 

alican sabunsoy ile sevgilisinin tatil pozlari begeni topladi

 

Tatil pozları beğeni topladı!

 

İlk olarak 2019 yılında Masterchef'e katılan Alican Sabunsoy, ikinci olarak yarışmaya veda etmişti. Masterchef All-Star'a dahil olmasıyla birlikte çok konuşulan Alican'ın gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisi sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı. Masterchef All Star'ın yedek kadrosundan ana kadroya giren Alican Sabunsoy, 2019 sezonunda yer almıştı. Sabunsoy, yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştı. Büşra Zambak'in elenmesi sonrası Masterchef All-Star'a dahil olan Alican Sabunsoy'un özel hayatı merak konusu oldu. Sabunsoy'un 2019 yılında, yarışma sırasında kalbini o sezonun şampiyonu Cemre Uyanık'a kaptırdığı iddia edilmişti. Sabunsoy'un kalbinin gerçek sahibi ortaya çıktı. Sabunsoy bir süredir Zeynep İpek'le aşk yaşıyor. Alican Sabunsoy'un sevgilisi Zeynep İpek önceki gün sevgilisini, Instagramı'nın hikaye bölümünde nazar boncuğuyla paylaştı.