Masterchef Azize Polat Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Masterchef Azize Polat kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü TV yıldızı Azize Polat ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Masterchef Azize Polat kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef Azize Polat kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü TV yıldızı Azize Polat ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Azize Polat ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Masterchef Azize Polat kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef azize polat kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Masterchef Azize Polat kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Azize Polat Kimdir? Yarışmanın ana kadrosuna girmeyi başaran Azize Polat 35 yaşında ve 3 çocuk annesi. Yarışmaya Adana'dan katılan Azize Polat, ev hanımı. Yarışmaya daha öncede başvuran ancak 3. başvurusunda kabul edilen Masterchef Azize, yarışmaya gelebilmek için 30 kilo verdiğini belirtti. Azize Polat, 35 yaşında bir ev hanımı. Aslen Adanalı olan MasterChef Azize, Adana Yüreğir 75. Lisesinden mezun oldu. MasterChef Türkiye yarışmasına üçüncü başvurusunda kabul edilmiştir. Azize Polat, yarışmaya 2. hafta yedeklerden giriş yapmıştır. 3, 10, 14 yaşlarında üç çocuk annesi olan Azize Polat, iki kez başvurduğu MasterChef Türkiye yarışmasına üçüncü başvurusunda kabul edilmiştir. Yarışmaya gelebilmek için 30 kilo verdiğini ifade etmiştir. Herhangi bir aşçılık eğitimi almamış olan Azize Polat, evlendiği zaman hiçbir şey bilmediğini, kendisine kimsenin bir şey göstermediğini, bu yüzden mutfağa dair ilgisi başladığını belirtmiştir.