Masterchef Fatma Nur Uçar'ın Harley Quinn Tarzı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programı tüm hızıyla devam ederken, yayınlanan eleme gecesinde Fatma Nur Uçar'ın ünlü DC Comics karakteri Harley Quinn makyajı ilgi odağı oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programı tüm hızıyla devam ederken, yayınlanan eleme gecesinde Fatma Nur Uçar'ın ünlü DC Comics karakteri Harley Quinn makyajı ilgi odağı oldu. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Masterchef yarışma programı tüm hızıyla devam ederken, yayınlanan eleme gecesinde Fatma Nur Uçar'ın ünlü DC Comics karakteri Harley Quinn makyajı ilgi odağı oldu. 

 

masterchef fatma nur un harley quinn tarzi olay oldu

 

Harley Quinn makyajı gündem oldu!

 

20 Kasım 2022 tarihinde yayınlanan Masterchef eleme gecesine Harley Quinn makyajı ve tarzı ile katılan Fatma Nur, Mehmet Şef'in "Neden Harley Quinn tarzı ile katıldın?" sorusuna "Çünkü savaşçı bir karakter. Benim en sevdiğim özelliği bu." ifadelerini katılırken Somer şef "Tarak yapıyorsun. Çok zor bir üründür. Harley Quinn de mavi ve kırmızı dengeyi temsil eder. İyi ve kötü arasındaki dengeyi. Burada da tarak ürününde bu önemli" ifadelerini kullandı.