Masterchef İzleyicileri Öfkeden Deliye Döndü!

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programında finalistler belli olurken, yarışma izleyicileri ve yarışmacıları destekleyenler sosyal medyada öfkeden deliye döndü. Peki sosyal medyada Masterchef  yarışma programı finalistleri için neler söylendi? Cevaplar haberimizde..

 

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programında finalistler belli olurken, yarışma izleyicileri ve yarışmacıları destekleyenler sosyal medyada öfkeden deliye döndü. Peki sosyal medyada Masterchef  yarışma programı finalistleri için neler söylendi? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef te izleyiciler ofke patlamasi yasadi 1

 

Öfke patlaması yaşadılar! 

 

Masterchef Türkiye İzleyicileri Çıldırma Noktasına Geldi! Sergenciler, Hasancılar ve Tahsinciler Birbirine Girdi! Cuma akşamı final yapacak olan Masterchef Türkiye'de ortaya çıkan tablo izleyicileri çileden çıkarma noktasına getirdi. TV8 ekranlarının izlenme rekorları kıran yarışması Masterchef Türkiye'de koca bir sezon daha geride kaldı.

 

masterchef te izleyiciler ofke patlamasi yasadi 2

 

Cuma akşamı final yaparak ekranlara veda edecek olan Masterchef Türkiye yarışmasında büyük finale adını yazdırmayı başaran isimler Eren Kaşıkçı ve Hasan Biltekin oldu. Ancak yarışmanın en başından beri tartışılan ve izleyicileri ikiye bölen o konu finale günler kala iyice tavan yaptı.

 

masterchef te izleyiciler ofke patlamasi yasadi 3

 

Programın izleyicileri sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdılar. Bilindiği üzere Masterchef Türkiye 2021 sezonunun en başından beri seyircileri bir çok durumdan şikayetçiler. Programda olayların adil bir şekilde ilerlemediğini düşünen Masterchef Türkiye izleyicileri, bu durumdan duydukları rahatsızlıkları yarışmanın en başından beri sosyal medya platformlarında dile getiriyorlar.

 

masterchef te izleyiciler ofke patlamasi yasadi 4

 

Elemelerin adil olmadığını düşünen bir çok izleyici, yarışmada olayların önceden kurgulandığını ve adalet sisteminin olmadığını vurguluyorlar. Bu tartışmalar finale iki gün kala iyice zirve yapmış durumda. Özellikle Hasan'ın finale kalmasından sonra izleyiciler oldukça öfkelendi.

 

masterchef te izleyiciler ofke patlamasi yasadi 5

 

Bir çok Masterchef Türkiye izleyicisi Hasan'ın jüri üyeleri tarafından korunduğunu ve puanlama yaparken bunun bariz bir şekilde ortaya çıktığını düşünüyor. Özellikle Sergen'in Hasan'a elenmesinin ardından önce Sergen hayranları sosyal medyayı ayağa kaldırmış ve Hasan'ın finali hak etmediğini, jüri üyelerinin torpili ile ilerlediğini belirtmişlerdi.

 

masterchef te izleyiciler ofke patlamasi yasadi 6

 

Ardından Tahsin'i eleyen Hasan yine eleştirilerin ve bu iddiaların hedefi haline geldi. Tahsin'in finali Hasan'dan daha çok hak ettiğini düşünen izleyiciler, Hasan'ı ve hayranlarını topa tuttu. Hasan Biltekin hayranları da bu eleştiri ve iddiaların çok yersiz olduğunu belirtirken, yarışmanın başından beri defalarca kaptanlık, bireysel dokunulmazlık ve oyun kazanan Hasan'ın artık kendisini kanıtlamaya ihtiyacı olmadığını vurguladı.

 

masterchef te izleyiciler ofke patlamasi yasadi 7

 

Ayrıca yarışmada iki kez kaşık attırarak Masterchef tarihinde az görülür bir olaya imza atan Hasan'ın şampiyonluğu en çok hak eden isim olduğunu ifade etti. Ancak hem final gecesi hem de finalden sonra bu tartışmalar bir süre daha devam edecek gibi duruyor.