Sude Yalçınkaya'ya Yoğun Tepki! Dolandırıldık!

Sosyal medyada kullanıcılar Sude Yalçınkaya'yı neden suçladı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Masterchef yarışmasının jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya'ya sosyal medyada kullanıcılar yoğun tepki gösterirken dolandırıldıklarını iddia ettiler. Peki sosyal medyada kullanıcılar Sude Yalçınkaya'yı neden suçladı? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada kullanıcılar Sude Yalçınkaya'yı neden suçladı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Masterchef yarışmasının jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya'ya sosyal medyada kullanıcılar yoğun tepki gösterirken dolandırıldıklarını iddia ettiler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Masterchef yarışmasının jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya'ya sosyal medyada kullanıcılar yoğun tepki gösterirken dolandırıldıklarını iddia ettiler. Peki sosyal medyada kullanıcılar Sude Yalçınkaya'yı neden suçladı? Cevaplar haberimizde..

 

sude yalcinkaya ya sosyal medyada sert tepkiler 1

 

Sude Yalçınkaya bizi yanılttı! 

 

Masterchef Türkiye adlı izlenme rekorları kıran yarışma programının sevilen jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı bir kez daha gündemin zirvesine oturdu. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Sude Yalçınkaya bu kez tepkilerin odak noktasındaydı.

 

sude yalcinkaya ya sosyal medyada sert tepkiler 2

 

Sosyal medya hesabından bir reklam paylaşımı yapan Sude'ye çok büyük tepki yağdı. İşte Sude Yalçınkaya'nın yapmış olduğu o paylaşım ve o paylaşımdan dolayı mağdur olanların yaptıkları yorumlar… Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Sude Yalçınkaya, babasının popülerliğinden de faydalanarak kısa süre içerisinde hatırı sayılır bir takipçi ve abone sayısına ulaştı.

 

sude yalcinkaya ya sosyal medyada sert tepkiler 3

 

Aynı zamanda YouTube kanalına da ağırlık veren Sude bu konuda oldukça uzun bir yol kat etti. Popülerliğinin artması ile sosyal medya hesabından reklam işbirlikleri de yapan Sude öyle bir paylaşım yaptı ki, bu paylaşımdan sonra bir çok kişi mağdur olduğunu iddia etti ve Sude'yi topa tuttu.

 

sude yalcinkaya ya sosyal medyada sert tepkiler 4

 

Sosyal medya hesabından 'Evde Paketleme' işi reklamı yapan Sude Yalçınkaya'nın bu paylaşımı bir çok takipçisinin dikkatini çekti. Paraya ihtiyacı olan ve ek iş yapmak isteyen bir çok kişi bu paylaşımın Sude Yalçınkaya tarafından yapılıyor olması sebebi ile gözü kapalı bu işe başvurdu.

 

sude yalcinkaya ya sosyal medyada sert tepkiler 5

 

Bilindiği üzere bu tarz işlerde çalışacak kişilerden belirli bir miktarda para alınıyor. Ancak günümüzde insanların bu çaresiz durumlarından faydalanmak isteyen dolandırıcılar bu paraları alıp ortadan kayboluyor. İşte tam da bu durum Sude'nin paylaşımına başvuranların başına gelince ortalık fena halde karıştı.

 

sude yalcinkaya ya sosyal medyada sert tepkiler 6

 

Bir çok kişi bu paylaşımın ''dolandırıcılık'' olduğunu iddia etti. Masterchef jüri üyesi şef Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya tarafından yapılan bu paylaşım sonrası yorum yapan bazı takipçileri dolandırıldıklarını söyleyerek herkesi şaşkına çevirdi.

 

sude yalcinkaya ya sosyal medyada sert tepkiler 7

 

Takipçilerden bazıları "Senin yüzünden dolandırıldım", "Öğrenciyim tüm param gitti", "Dolandırıcı onlar Sude de herkesi yanılttı", "Reklamını yaptığınız sayfa dolandırıcı" şeklinde yorumlarda bulundular. Bu durum karşısında ise Mehmet Yalçınkaya ve kızı Sude'nin nasıl bir tavır sergileyeceği ise büyük merak konusu oldu. Sude Yalçınkaya şu ana kadar bu yorumlara bir yanıt vermedi.