Masterchef'te Yarışan Tahsin Küçük'ün Sırrı Ortaya Çıktı! Yıllar Önce Acun Ilıcalı İle Çalışmış!

TV8'de yayınlanan Masterchef 2023 All Star yarışmacılarından Tahsin Küçük'ün yıllar önce yine TV8'de yer alan bir yarışmaya katıldığı ortaya çıktı. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef 2023 All Star yarışmacılarından Tahsin Küçük'ün yıllar önce yine TV8'de yer alan bir yarışmaya katıldığı ortaya çıktı. TV8'de yayınlanan Masterchef 2023 All Star yarışmacılarından Tahsin Küçük'ün yıllar önce yine TV8'de yer alan bir yarışmaya katıldığı ortaya çıktı. 

 

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı MasterChef All Star yarışmacıları izleyiciler tarafından mercek altına alınmaya devam ediyor. Yarışmanın en ön plandaki isimleri arasında yer alan Tahsin Küçük hakkında ortaya çıkan bir gerçek herkesi şaşırttı. TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı MasterChef All Star yarışmacıları izleyiciler tarafından mercek altına alınmaya devam ediyor. Yarışmanın en ön plandaki isimleri arasında yer alan Tahsin Küçük hakkında ortaya çıkan bir gerçek herkesi şaşırttı.

 

masterchef te tahsin kucuk un sirri ortaya cikti yillar once acun ilicali ile calismis

 

TV8 ekranlarının sevilen programı MasterChef'te jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu gibi önemli isimler oturuyor. MasterChef All Star yarışmacıları arasında yer alan Tahsin Küçük de torpil iddialarıyla gündeme gelirken, ünlü yarışmacı hakkında şoke eden bir detay ortaya çıktı. Tahsin Küçük, Acun Ilıcalı ile yıllar önce çalışmış.  Meğer Küçük, daha önce Tv8 ekranlarında yayımlanan 'Ver Fırına' yarışmasına katılmış. 'Ver Fırına', TV8'de Acun Ilıcalı'nın ekrana getirdiği ve Burcu Esmersoy'un sunuculuğunu yaptığı bir yarışmaydı.