Yıldız Tilbe'nin 100. Yıl Konserinde Tercih Ettiği Ay Yıldızlı Kostüm Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Yıldız Tilbe Cumhuriyet'in 100. yılında verdiği konserde tercih ettiği ay yıldızlı kostüm ile beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Yıldız Tilbe Cumhuriyet'in 100. yılında verdiği konserde tercih ettiği ay yıldızlı kostüm ile beğeni topladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Yıldız Tilbe Cumhuriyet'in 100. yılında verdiği konserde tercih ettiği ay yıldızlı kostüm ile beğeni topladı. 

 

yildiz tilbe nin ay yildizli kostumu begeni topladi

 

Ay yıldızlı kostüm beğeni topladı!

 

Şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı. Tilbe Ay-Yıldızlı kostümüyle yaptığı özçekimi takipçileriyle paylaştı. Sadece sahne performansıyla değil aynı zamanda yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da takipçilerinin beğenisini kazanan şarkıcı Yıldız Tilbe, gündemi yakından takip ediyor. Tilbe bu defa Cumhuriyet'in 100.yılına özel bir paylaşımla takipçilerinin karşısına çıktı. Ay-Yıldızlı kostümüyle özçekimde bulunan Tilbe, takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı.