Megan Fox İle Brian Austin Green Resmen Boşandı!

11 yıldır evli olan ABD'li ünlü oyuncu Megan Fox ve üç çocuğunun babası Brian Austin Green'in iki yıldır süren boşanma davası resmen sonuçlandı. 

 

11 yıldır evli olan ABD'li ünlü oyuncu Megan Fox ve üç çocuğunun babası Brian Austin Green'in iki yıldır süren boşanma davası resmen sonuçlandı. Son dönemde Machine Gun Kelly ile nişanlanma haberleriyle gündemde olan ABD'li ünlü oyuncu Megan Fox ve üç çocuğunun babası Brian Austin Green'in iki yıldır süren boşanma davası resmen sonuçlandı. 

 

Megan Fox ve kendisi gibi oyuncu Brian Austin Green'in iki yıldır süren boşanma davası resmen sona erdi. Evlilikleri 11 yıl süren ikili, kararın sonuçlanmasının ardından birbirine iyi dileklerde bulundu. Megan Fox-Brian Austin Green çifti, 2010'da nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, iki yıl önce Fox'un rapçi Machine Gun Kelly ile "yasak aşk" yaşadığı iddiaları nedeniyle boşanmaya karar vermişti.

 

megax fox ile brian ausin green resmen bosandi

 

Birbirimize bişey yapmadık her zaman arkadaşız!

 

Uzun zamandır ayrı yaşayan çift, boşanma davasının sonuçlanmaması nedeniyle resmi olarak ayrılamamıştı. Dava süreci tamamlanan Fox ile Green, artık resmi olarak boşandı. Brian Austin Green, bir podcast kaydında, Fox ile 11 yıllık evliliğinin bitmesiyle alakalı, "İkimiz de birbirimize bir şey yapmadık. Birbirimize her zaman dürüst olduk. Beni her zaman seveceğini biliyorum. Ne olursa olsun her zaman arkadaşız ve çocuklarımızla beraberiz." dedi. Megan Fox ile Brian Austin Green'in Noah (9), Bodhi (7) ve Journey (5) adlarında üç çocuğu bulunuyor.

 

Nişanlandı!

 

Bunun yanı sıra, Megan Fox ile Brian Austin Green'in hayatında zaten başka insanlar vardı. Fox, bir süredir rapçi Machine Gun Kelly (31) ile birlikte ve çift, geçen ay nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı attı.

 

Bebek heyecanı

 

ABD'li aktör Brian Austin Green de, yeni sevgilisi Sharna Burgess ile mutlu bir ilişki sürdürüyor. Çift, şimdilerde 'bebek' sevinci yaşıyor.