Megan Fox Nişanlısı Machine Gun Kelly İle Ayrıldıklarını Doğruladı!

Megan Fox bir ayrılıp bir barıştığı nişanlısı Machine Gun Kelly ile nişanlarını sonlandırdıklarını doğruladı.

 

TV100'de yer alan habere göre; Megan Fox, 2022'de nişanlanmadan önce ünlü rapçi Machine Gun Kelly ile ilk kez 2020'de çıkmaya başlamış ancak bir yıl sonra ayrılmışlardı. Barıştıktan sonra da nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmışlardı.Ancak ilişkide işler yolunda gitmedi. Megan Fox, Machine Gun Kelly ile nişanlarını sonlandırdıklarını açıkladı.

 

"TEK BAŞINA BİR YORUMUM YOK”

 

Megan Fox, açıklamasında şunları söyledi; "Sanıyorum, bu ilişkide olmaktan öğrendiğim şey, bunun kamu tüketimi için olmadığıdır. Bu yüzden, şu an itibariyle ilişkinin durumu hakkında tek başına bir yorumum yok.”

 

“ONUNLA HER ZAMAN BİR BAĞ OLACAK”

 

Ve ardından şöyle devam etti; "Söyleyebileceğim şey şu. Benim ikiz ruhum olarak adlandırdığım şey bu ve ne olursa olsun ona her zaman bir bağ olacak. Kapasitesinin ne olacağını kesin olarak söyleyemem ama ona her zaman bir şekilde bağlı olacağım. Bunun ötesinde açıklamaya istekli değilim.” Machine Gun Kelly'nin, Megan Fox'u aldattığı dedikoduları ortaya çıkmış, ancak Fox, daha sonra durumu sosyal medyadan açıklığa kavuştumuş ve sosyal medyada dolaşan dedikodu söylentilerini yalanlamıştı. Megan Fox, şöyle yazmıştı; "Bu ilişkiye hiçbir şekilde üçüncü tarafların müdahalesi olmadı." Bir süre sonra Hawaii'de bir tatilde birlikte görülmeleri de dedikoduları yatıştırmıştı.