Megastar Tarkan'dan Dev Anlaşma! Disney Plus İle El Sıkıştı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu, Haziran ayında Türkiye pazarına girecek yeni dijital içerik platformu Disney Plus ile el sıkışırken bu anlaşma sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu, Haziran ayında Türkiye pazarına girecek yeni dijital içerik platformu Disney Plus ile el sıkışırken bu anlaşma sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu, Haziran ayında Türkiye pazarına girecek yeni dijital içerik platformu Disney Plus ile el sıkışırken bu anlaşma sosyal medyada gündem oldu.

 

tarkan disney plus ile el sikisti

 

Disney Plus'un marka yüzü olacak!

 

Halit Ergenç, Cansu Dere, Yılmaz Erdoğan, Şahan Gökbakar, Ata Demirer, Aras Bulut İynemli, Can Yaman, Demet Özdemir, Hande Erçel, Burak Deniz gibi birbirinden ünlü isimlerle anlaşan Disney Plus, şimdi de dev bir hamleye imza attı ve Türkiye'nin megastarı Tarkan'la el sıkıştı. Tarkan Disney Plus'la yaptığı anlaşma gereği platformun hem marka ve reklam yüzü olacak hem de içerik hazırlayacak.