Mehmet Ali Erbil'den Muayene Ücretlerine İsyan!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün Arnavutköy'de Caroline Yılmaz ile görüntülenirken, hastanelerdeki muayene ücretlerine isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün Arnavutköy'de Caroline Yılmaz ile görüntülenirken, hastanelerdeki muayene ücretlerine isyan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün Arnavutköy'de Caroline Yılmaz ile görüntülenirken, hastanelerdeki muayene ücretlerine isyan etti.

 

Muayene ücreti isyanı!

 

Hürriyet’ten Sayit Durmaz’ın haberine göre; Mehmet Ali Erbil ve Caroline Yılmaz, Arnavutköy’de görüntülendi. Cüneyt Arkın’ın ölümünün ardından ailesine taziye ziyareti için hastaneye gittiğini belirten şovmen, “Gitmişken sırtımdaki sivilceyi doktora gösterdim. 2 dakikalık muayene için bin 300 TL verdim” dedi ve ekledi: “Kız kardeşim profesör, 20 bin dolarlık ameliyatı bir tavuk bedeline yaptırıyor. O parayı istemiyor, biraz daha ünlülere özen göstermeliler.”