Mehmet Ali Erbil Evinin Kapılarını Açtı! Evini Emanet Ettiği İsim Şaşırttı!

Son dönemde açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil evinin kapılarını ilk kez Evrim Akın'a açarken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Son dönemde açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil evinin kapılarını ilk kez Evrim Akın'a açarken dikkat çeken açıklamalar yaptı.  Mehmet Ali Erbil evini gezdirdi. Özel yaşantısı hakkında da konuşan Mehmet Ali Erbil, evinin tüm düzen kontrolünün eski eşi Muhsine Hanım'da olduğunu belirterek, duyanları şaşırttı.

 

mehmet ali erbil evinin kapilarini acti evini emanet ettigi isim sasirtti

 

Evrim Akın'ın sunumuyla Kanal D'de ekrana gelen programında konuk sanatçı ve komedyen Mehmet Ali Erbil oldu. Mehmet Ali Erbil lüks evinin kapılarını, Evrim Akın'a açtı. Boğaz manzaralı evi hakkında konuşan sanatçı, evi kendisine menajerinin satın aldığını söyledi. Erbil, "Amerika'ya gittiğim bir dönemde Kanal D'den program için avans gelmişti, bana sormadan gidip almış. Ben de bağırıp çağırdım 'niye aldın' diye. Şimdi dua ediyorum iyi ki almış." ifadelerini kullandı.

 

mehmet ali erbil evinin kapilarini acti evini emanet ettigi isim sasirtti

 

MEHMET ALİ ERBİL'İN EVİ, ESKİ EŞİNE EMANET

 

Evinin tüm işleri ve mali süreçle ilk eşi Muhsine Hanım'ın ilgilendiğini söyleyen sanatçı, "Evimin her şeyiyle ilk eşim ilgileniyor. Kaç çalışanım var, ne kadar maaş alırlar. Bankada kaç param var hiç bilmem bunların hepsiyle ilk eşim Muhsine Hanım ilgileniyor. Ekonomik olarak zor duruma düşsem Muhsine Hanım evini barkını satar, bana destek olur. Ben de gerekeni bir baba olarak eski bir eş olarak yaptım. Hala daha yapıyorum" açıklamasında bulunarak şaşırttı.