Mehmet Ali Erbil'in Kardeşi Yeşim Erbil'den Olay Açıklamalar! Beni Yetişkin Filmine Götürdü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve imza attığı şovlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile ilgili kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil olay açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve imza attığı şovlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile ilgili kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil olay açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile ilgili kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil olay açıklamalarda bulundu. 

 

Beni yetişkin filmine götürdü!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve imza attığı şovlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile ilgili kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil olay açıklamalarda bulundu. Yasemin Özçelik tarafından hazırlanan YouTube programına konuk olan başarılı cerrah Prof. Dr. Yeşim Erbil, kardeşi Mehmet Ali Erbil hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erbil, "Annem abime 'Kardeşini sinemaya götür' dedi. Abim de beni yetişkin filme götürdü" dedi. 

 

İşte o program;