Mehmet Dinçerler Gizemli Arkadaşıyla Görüntülenince Panikledi!

Aşk hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler önceki gece Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülenirken gizemli arkadaşıyla görüntülenince panikledi. 

 

Aşk hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler önceki gece Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülenirken gizemli arkadaşıyla görüntülenince panikledi. 

 

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Mehmet Dinçerler, önceki gece Bebek'Te kadın arkadaşıyla birlikte görüntülendi. Gazetecileri gördükten sonra birbirinden ayrılan ikiliden Mehmet Dinçerler'in yanındaki hanımefendi, "Mehmet! Bizi çekiyorlar" diyerek arkadan yürüdü. Şarkıcı Hadise Açıkgöz ile iş insanı Mehmet Dinçerler, yaklaşık bir yıl aşk yaşadıktan sonra Mart 2022'de nişanlanmış, iki ay sonra da Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen sade bir törenle hayatlarını birleştirmişti.

 

BÜYÜK AŞK BEŞ AYDA BİTTİ!

 

Sessiz sedasız nikâh masasına oturan ikilinin mutluluğu uzun soluklu olmamıştı. Ayrılık kararı ile günlerce manşetlerden imneyen ünlü çift, beş ay süren evliliklerini 1 Ekim 2022'de tek celsede bitirmişti. Hadise geçtiğimiz günlerde Instagram'ının hikaye bölümünde çizgili gömlek giyen bir erkek paylamıştı. O ismin Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler olduğu iddia edilmişti. Sonrasında bir konserde sahne alan Hadise eski eşine göndermede bulunmuş ve ''Bazıları eskilere takıldığımızı düşünüyorlar. Bizde bir kitap iki kere okunmaz'' demişti.

 

GECE YARISI MEKANDAN AYRILDILAR

 

Mehmet Dinçerler, önceki gece Bebek'te kadın arkadaşıyla birlikte görüntülendi. Akşam saatlerinde mekana gelen Dinçerler ve yanındaki hanımefendi, saatler gece yarısını geçtiğinde mekandan ayrıldı. Gazetecileri gördükten sonra birbirinden ayrılan ikiliden Mehmet Dinçerler'in yanındaki hanımefendi, "Mehmet! Bizi çekiyorlar" diyerek arkadan yürüdü. İkili, ardından araca binerek hızlıca oradan ayrıldı.