Mehmet Ozan Dolunay Yayından Kaldırılan Reklamıyla İlgili Tepkilere Cevap Verdi!

Rol aldığı yapımlarla ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Ozan Dolunay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yayından kaldırılan reklamıyla ilgili tepkilere yanıt verdi. 

 

Rol aldığı yapımlarla ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Ozan Dolunay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yayından kaldırılan reklamıyla ilgili tepkilere yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ozan Dolunay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yayından kaldırılan reklamıyla ilgili tepkilere yanıt verdi. 

 

Hayat vicdanlı insanlarla karşılaştırsın!

 

Rol aldığı yapımlarla ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Ozan Dolunay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yayından kaldırılan reklamıyla ilgili tepkilere yanıt verdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Seslendirdiğim “bay döner” reklamı bazı kesimleri rahatsız etmiş sanırım.Yayından kaldırmışlar reklamı. Çok şey yazılabilir bununla ilgili ama ben sadece ufak bir temennide bulunacağım. Hayat sizi gerçekleri görmekten korkmayan,cesur,dürüst ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın." ifadelerini kullanan Dolunay sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

 

mehmet ozan dolunay dan bay doner reklami tepkilerine yanit