Melek Mosso Annesinin Hayalini Gerçekleştirdi! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Melek Mosso, önceki gün verdiği konserde annesi ile düet yaparken, sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Melek Mosso, önceki gün verdiği konserde annesi ile düet yaparken, sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Melek Mosso, önceki gün verdiği konserde annesi ile düet yaparken, sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sahnede orta parmak hareketi çektiği görüntülerle tartışma yaratan genç şarkıcı Melek Mosso, bu defa sahneye davet ettiği annesiyle söylediği türkü ile gündemde! O anları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı "Dünyanın en güzel duygularından biri annemin yüzünü güldürebilmekmiş meğer" notunu düştü. Genç şarkıcı Melek Mosso, konserinde sevenlerine büyük bir sürpriz yaptı. Mosso annesiyle sahneyi paylaştı.

 

ANNE KIZIN DÜETİ ÇOK BEĞENİLDİ

 

Ünlü şarkıcı, Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde annesi Hatice Mosso ile birlikte "Mevlam Bir Çok Dert Vermiş" türküsünü beraber söyledi. Anne kızın sürpriz düeti alkış alırken Mosso unutulmaz anları sosyal medya hesabından paylaştı.

 

"ONUN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİM”

 

Başarılı şarkıcı "Hem kendi hayallerimi, hem onun hayallerini gerçekleştirdim. Dünyanın en güzel duygularından biri annemin yüzünü güldürebilmekmiş meğer. Duaların, sevgin, varlığın hiç eksik olmasın hayatımdan. Seni çok seviyorum anneciğim" diyerek duygularını dile getirdi. Anne Hatice Mosso'nun sesinin güzelliği ise hayran bıraktı. Geçtiğimiz aylarda kadınların doğal haklarının gasp edilmesine sessiz kalmamaları gerektiğini söyleyen isimlerden biri de şarkıcı Melek Mosso oldu. Verdiği konserde yaptığı konuşma ile kadınların sorunlarına kendince dikkat çeken şarkıcı; “Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar! Aksini söyleyenlere ‘babayı alırsın' diyoruz” sözleri ve orta parmak hareketiyle gündem olmuş, ardından konserleri iptal olmuştu.



Etiketler: