Melek Mosso'nun Ardından Hande Yener De İran'daki Kadınlara Destek İçin Saçını Kesti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun ardından önceki gece konser veren ünlü şarkıcı Hande Yener de İran'da Mahsa Amini'nin ölümü ile başlayan protestolara destek vermek amacıyla sahnede saçını kesti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun ardından önceki gece konser veren ünlü şarkıcı Hande Yener de İran'da Mahsa Amini'nin ölümü ile başlayan protestolara destek vermek amacıyla sahnede saçını kesti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun ardından önceki gece konser veren ünlü şarkıcı Hande Yener de İran'da Mahsa Amini'nin ölümü ile başlayan protestolara destek vermek amacıyla sahnede saçını kesti.  

 

hande yener de melek mosso gibi sahne de sacini kesti iranli kadinlara destek verdi

 

Melek Mosso'nun ardından Hande Yener de saçını kesti!

 

İran'da, 22 yaşındaki Mahsa Amini'nin "başörtüsü kurallarına uymadığı" gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra hayatını kaybetmesinin protestoları sürüyor. Kuruçeşme'de dün akşam konser veren şarkıcı Hande Yener ve dansçı ekibi, protestolara destek vererek sahnede saçlarını kesti.

 

"Özgürlük diliyorum"

 

Hande Yener, "İran'da hayatını kaybeden genç kızlarımız için. Dünyanın bütün kadınlarına özgürlük diliyorum." dedi.



Etiketler: