Melike Şahin'den Olay Yaratan Ödül Konuşması! Bir Gün Bu Topraklarda Kimi Sevdiğimiz..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Melike Şahin Elle Style Awards ödül töreninde yaptığı konuşma ile gündeme damga vurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Melike Şahin Elle Style Awards ödül töreninde yaptığı konuşma ile gündeme damga vurdu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Melike Şahin Elle Style Awards ödül töreninde yaptığı konuşma ile gündeme damga vurdu. 

 

Şarkıcı Melike Şahin, “Bu topraklarda bir gün kimi sevdiğimizle yargılanmadığımız günler gelecek, bunu biliyorum” dedi. Dün düzenlenen Elle Style Awards Ödülleri‘nde ‘Yılın Stil Sahibi Müzisyeni’ ödülünü alan Şahin, konuşmasında şunları söyledi:

 

Bu topraklarda bir gün kimi sevdiğimiz, kimi öptüğümüz, neremizi açtığımız, neremizi örttüğümüzle yargılanmadığımız, linçlenmediğimiz; sadece insan olduğumuz için yan yana durmaktan dayanışmaktan gelen mutluluğu tadabildiğimiz günler gelecek, buna inanıyorum. Bunu hep beraber yapacağız. Bütün kız kardeşlerim, bütün lubunyalar… İncinmiş her yerimizi şefkatle sarmalayacak güce sahibiz bunu biliyorum. Ödülümü, hak ettiğimiz dik gülüşlere ve ödediğimiz bedellere adıyorum.



Etiketler: