Pınar Altuğ'dan Yağmur Atacan İle İlgili Ayrılık Sorusuna Sert Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Pınar Altuğ önceki gün objektiflere yansırken eşi Yağmur Atacan ile ilgili ayrılık sorularına sert tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Pınar Altuğ önceki gün objektiflere yansırken eşi Yağmur Atacan ile ilgili ayrılık sorularına sert tepki gösterdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Pınar Altuğ önceki gün objektiflere yansırken eşi Yağmur Atacan ile ilgili ayrılık sorularına sert tepki gösterdi.

 

Hürriyet’ten Sayit Durmaz’ın haberine göre; Pınar Altuğ, Yağmur Atacan’la boşanacakları yönündeki iddiaya tepki gösterdi. Önceki akşam Maslak Uniq Hall’de düzenlenen etkinliğe katılan ünlü oyuncu, ayrılık iddiasını soran muhabirlere kinayeli bir yanıt verdi: “Evet, biz boşandık, ondan dolayı Yağmur burada yok!” Altuğ daha sonra “Ben her dedikoduya cevap vermek zorunda değilim” diyerek sinirli şekilde uzaklaştı.



Etiketler: