Melikşah Altuntaş'tan Matthew Perry'nin Ölümü İle İlgili Çarpıcı Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TV eleştirmeni ve yazar Melikşah Altuntaş X paltformundan yaptığı paylaşımda Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin ölümü ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Fenoreporter - Sosyal Medya Servisi

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TV eleştirmeni ve yazar Melikşah Altuntaş X paltformundan yaptığı paylaşımda Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin ölümü ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TV eleştirmeni ve yazar Melikşah Altuntaş X paltformundan yaptığı paylaşımda Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin ölümü ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

 

X platformundan yaptığı paylaşımda Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin ölümü için "Matthew Perry hayatını kaybetmiş… Sadece tv tarihinin en orijinal karakterlerinden birini ete kemiğe büründürmekle kalmayıp, karanlık dönemleriyle de hepimizin gözü önünde cesaretle savaşmış biri o... Şöhretinden müdanasızca sıyrılıp kendinden yana olmayı seçmek kolay iş değil." ifadelerini kullanan Altuntaş sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

meliksah altuntas tan matthew perry nin olumu ile ilgili dikkat ceken yorum