Melis Buse Betkayan'dan Saldırı Açıklaması! Azmettirenin Dilan Polat İddiasına Jet Yalanlama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Melis Buse Betkayan Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda canlı yayın sırasında oturduğu mekanda 3 kadın tarafından darp edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulunurken, azmettirenin Dilan Polat olduğu yönünde mesajlar aldığını belirterek iddiaları yalanladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Melis Buse Betkayan Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda canlı yayın sırasında oturduğu mekanda 3 kadın tarafından darp edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulunurken, azmettirenin Dilan Polat olduğu yönünde mesajlar aldığını belirterek iddiaları yalanladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Melis Buse Betkayan Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda canlı yayın sırasında oturduğu mekanda 3 kadın tarafından darp edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulunurken, azmettirenin Dilan Polat olduğu yönünde mesajlar aldığını belirterek iddiaları yalanladı. 

 

melis buse betkayan dan saldiri aciklamasi dilan polat yalanlamasi

 

Saldırı açıklaması: Mahkemede hesaplaşacağız!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda saldırı ile ilgili açıklamalarda bulunan Melis Buse Betkayan şu ifadeleri kullandı: 

 

"Merhaba Sanal Ailem. Dün 19.59 sıralarında oturduğum sitede bulunan Maslak Ocakbaşı'nda kız arkadaşımla oturuyordum. Bir yandan da TikTok'ta canlı yayındaydım. YY arkamdan gelip beni dövüp ağır bir şekilde darp etti. Gördüğümüz 3 kadındı. Sarışın bir kadın da dayak anlarını kaydetti. CA adındaki diğer kadın da onları bekliyordu ve beraber siteden kaçtılar. Azmettiren de RB bütün kamera kayıtları siteden alındı. Ben dün darp raporumla beraber suç duyurusunda bulundum. Hukuki süreç başladı RB ve YY beraber yayın açıp bunun tekrar olacağını söyleyerek gözdağı verdiler. Hala hazırda benim uğraşmaya devam ediyorlar. Ben önce yüce Rabbime, sonra da devletime sığındım. Hala ağrılarım var ama ben güçlü bir kadınım bunları da atlatacağım. Kadına Şiddete Hayır! "

 

melis buse betkayan dan saldiri aciklamasi dilan polat yalanlamasi

 

Dilan Polat iddiası tamamen asılsız!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda açıklamalarına devam eden Melis Buse Betkayan "Son olarak saldırıyı azmettirenin Dilan Polat olduğu yönünde saçma sapan mesajlar alıyorum. Bu tamamen asılsızdır. Dilan Polat dostumdur." ifadelerini kullandı.