Melis İşiten'den Bikinili Haber İçeriğine Dikkat Çeken Tepki! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melis İşiten, sabah saatlerinde kendisi hakkında yapılan bikinili haber ile ilgili Twitter sayfasından yaptığı tepki paylaşımı ile yoğun destek gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melis İşiten, sabah saatlerinde kendisi hakkında yapılan bikinili haber ile ilgili Twitter sayfasından yaptığı tepki paylaşımı ile yoğun destek gördü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melis İşiten, sabah saatlerinde kendisi hakkında yapılan bikinili haber ile ilgili Twitter sayfasından yaptığı tepki paylaşımı ile yoğun destek gördü.

 

Haber görselinde Uraz'ın olmasına ayrıcıa çok şeker! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melis İşiten, sabah saatlerinde kendisi hakkında yapılan bikinili haber ile ilgili Twitter sayfasından yaptığı tepki paylaşımı ile yoğun destek gördü. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda hakkında yapılan bikinili haber ile ilgili " 32 yaşında BEKAR bir ANNE olarak  bikinili CESUR pozlarım yüzünden haber olarak uyandığım ve üzerine tabiiii hemen linçlendiğim güzel memleketimden günaydın. Bu arada haber görsellerinde Uraz’ın olmasına ayrıca çok şekerjsjsj. Güüünaydın Türkiyeeem be" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

melis isiten den bikinili haber icerigine tepki