Nur Tuğba Namlı'dan Sevindiren Haber! Üçüncü Bebek Müjdesi!

Kanal D'de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yaptığı yorumlarla magazin gündemine damga vuran ünlü oyuncu ve magazin yorumcusu Hakan Ural partneri Nur Tuğba Namlı'nın hamile olduğunu açıklarken üçüncü bebeğin yolda olduğunu söyledi. 

 

Kanal D'de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yaptığı yorumlarla magazin gündemine damga vuran ünlü oyuncu ve magazin yorumcusu Hakan Ural partneri Nur Tuğba Namlı'nın hamile olduğunu açıklarken üçüncü bebeğin yolda olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve magazin yorumcusu Hakan Ural partneri Nur Tuğba Namlı'nın hamile olduğunu açıklarken üçüncü bebeğin yolda olduğunu söyledi.

 

Nur Tuğba Namlı hamile!

 

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı ‘Neler Oluyor Hayatta’ programında sevindiren bebek müjdesi geldi. Hakan Ural, bir kızı bir oğlu olan Tuğba Namlı’nın müjdesini, “Nur Tuğba hamile. Ailemize biri daha katılacak. Cinsiyeti ise erkek” sözleriyle duyurdu.