Melis Sezen'in İskelet Bastonlu Paylaşımı Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Altın Kelebek Ödül Töreni'nde yaptığı "Bunu Tutuyorum çünkü elimde ÅŸuan" açıklamasıyla gündemde olan ünlü oyuncu Melis Sezen'in Instagram sayfasından derin göÄŸüs dekolteli ve yırtmaçlı elbisesiyle iskelet bastonunu tutarak yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Altın Kelebek Ödül Töreni'nde yaptığı "Bunu Tutuyorum çünkü elimde ÅŸuan" açıklamasıyla gündemde olan ünlü oyuncu Melis Sezen'in Instagram sayfasından derin göÄŸüs dekolteli ve yırtmaçlı elbisesiyle iskelet bastonunu tutarak yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Melis Sezen'in Instagram sayfasından derin göÄŸüs dekolteli ve yırtmaçlı elbisesiyle iskelet bastonunu tutarak yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu.  

 

melis sezen in maske kimsin sen iskelet paylasimi olay oldu

 

Sosyal medyada alay konusu oldu! 

 

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in sosyal medya hesabında kırmızı derin göÄŸüs dekolteli ve yırtmaçlı elbisesiyle paylaÅŸtığı videoyla takipçileri tarafından adeta alay edildi. Altın Kelebek'te ödülünü aldığında "Bunu tutuyorum çünkü elimde ÅŸuan" sözleriyle dillere düÅŸen Melis Sezen, Maske Kimsin Sen programında iskelet bastonunu tuttuÄŸu anlarla beÄŸeni ve yorum yaÄŸmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları güzel oyuncunun paylaşımının altına çok sayıda "Bunu tutuyorsun çünkü elinde ÅŸuan" yorumları yaptı.