Melisa Dilaverler Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Melisa Dilaverler kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Melisa Dilaverler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Melisa Dilaverler kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Melisa Dilaverler kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Melisa Dilaverler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Melisa Dilaverler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Melisa Dilaverler kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

melisa dilaverler kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Melisa Dilaverler kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Melisa Dilaverler kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde ön plana çıkan isimlerden Melisa Dilaverler 21 Kasım 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. 2019 yılında ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmıştır. Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Yönetimi mezunudur. Günümüz itibariyle 24 yaşında olan sosyal medya fenomeni akrep burcudur. Tam bir spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni düzenli olarak fitness ve pilates yaparken, kışları kayak sporuyla ilgilenmektedir. Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi seven sosyal medya fenomeni İtalya, Fransa, Hollanda, İspanya, Belçika gibi bir çok Avrupa ülkesine gitmiştir. Hayvansever kişiliği ile geniş kitlelerin dikkatini çeken sosyal medya fenomeni köpeğiyle sık sık paylaşımlar yapmaktadır. Arkadaşlarıyla ve ailesiyle vakit geçirmeyi sevmektedir. Tam bir moda tutkunu olan sosyal medya fenomeni giyim tazrıyla ve güzelliği ile sosyal medyada hayranlarından yoğun övgü almaktadır. Özel hayatı konusunda titiz olan sosyal medya fenomeninin hayatında biri olup olmadığı bilinmemektedir. Dijital alanda I Stalk In ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Instagram'da bu yazı hazırlanırken melisadileverler ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeninin 50.8K takipçisi bulunurken dijital alandaki başarısı her geçen gün artmaya devam etmektedir.