Melisa Döngel Zayıflama Sırrını Açıkladı! Formunu Nasıl Koruyor?

FOX TV'de yayınlanan Kirli Sepeti'yle ekran yolculuğuna ve kariyerine devam eden ünlü oyuncu Melisa Döngel zayıflama sırrını açıkladı. 

 

FOX TV'de yayınlanan Kirli Sepeti'yle ekran yolculuğuna ve kariyerine devam eden ünlü oyuncu Melisa Döngel zayıflama sırrını açıkladı. 

 

Akşam'da yer alan habere göre, Ekranların en güzel kadınları arasında gösterilen Melisa Döngel zayıf kalma sırrını paylaştı. Son dönemde popüler hale gelen "aralıklı oruç" yöntemini uygulayan ünlü oyuncu Melisa Döngel, formunu bu şekilde koruduğunu açıkladı. Birçok başarılı projede rol almış olan ünlü oyuncu Melisa Döngel şimdilerde Kirli Sepeti adlı dizide Aylin karakterine hayat veriyor. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Melisa Döngel fit görünümüyle de beğeni topluyor.

 

MELİSA DÖNGEL ZAYIF KALMA SIRRINI PAYLAŞTI

 

Döngel, zayıflama sırrını paylaştı. Aralıklı oruç yaptığını söyleyen Melisa Döngel "16 saat kendini aç bırakıyorsun, Tek öğünde istediğim her şeyi tüketiyorum" dedi.

 

ESTETİKLERİNİ TEK TEK AÇIKLAMIŞTI

 

Döngel, konuk olduğu programda yaptırdığı estetikleri şu sözlerle anlatmıştı: "Estetik de denmez buna. Çenem dolgum var, yanak dolgum var, dudak dolgum var. Biraz da botoks. Ben benlikten çıkmışım aslında. Yapılan işlemleri söyleyeceğim tabiii. Herkes kendiyle barışık olmalı bence."



Etiketler: