Melodi Elbirliler Ve Arda Türkmen'den Sevindiren Haber! Anne Baba Olmaya Hazırlanıyorlar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ve eşi ünlü şef Arda Türkmen, Instagram sayfalarından ortak yaptıkları paylaşımda bebek beklediklerini hayranlarına duyurdular. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ve eşi ünlü şef Arda Türkmen, Instagram sayfalarından ortak yaptıkları paylaşımda bebek beklediklerini hayranlarına duyurdular. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ve eşi ünlü şef Arda Türkmen, Instagram sayfalarından ortak yaptıkları paylaşımda bebek beklediklerini hayranlarına duyurdular. 

 

Geçtiğimiz yıl görkemli bir törenle evlenen Fenomen Melodi Elbirliler ve ünlü şef Arda Türkmen sosyal medya hesaplarından bebek beklediklerini açıkladı. Çift, paylaştıkları fotoğrafların altına "Pek yakında 3 kişiyiz" notunu düştü.Uzun bir süredir aşk yaşayan 47 yaşındaki ünlü şef Arda Türkmen ile 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, geçtiğimiz sene görkemli bir düğünle nikah masasına oturdu. Uzun süredir bebek bekledikleri ileri süren çiftten beklenen güzel haber geldi.

 

PEK YAKINDA 3 KİŞİYİZ

 

"Sosyal medya hesaplarından aynı anda teknede çektirdikleri fotoğrafları paylaşan çift, bebek beklediklerinin müjdesini verdi. Türkmen ve Elbirliler, paylaşımlarına "Bizden size güzel bir haber; pek yakında 3 kişiyiz" notunu ekledi. Çiftin Erbirliler'in göbeğini tutarak verdikleri pozlara Burçin Terzioğlu, Derya Şensoy, Aslıhan Güner, Bengü, Seda Bakan, Hande Soral ve Pınar Altuğ Atacan gibi ünlü isimlerden tebrik yorumları yağdı.

 

İşte o paylaşım,

 

melodi elbirliler ve arda turkmen den sevindiren haber anne baba olmaya hazirlaniyorlar